EL FOC I LA SANG

Sangre y fuego...en catalán

Friday, September 09, 2005

I això de què va?

Sóc dels que triguen a reaccionar, de vegades. I no havia caigut amb el fet que el públic potencial d'aquest blog no teniu gaire costum de moure-vos per aquests ambients. Per això, fins ara, no se m'havia passat pel cap d'explicar com funciona tot això i què n'espero.
Decididament, no pretenc fer pas cap streep-tease espiritual ni emprendre cap campanya d'evangelització telèmatica, encara que a alguns, el meu segon post us hagués pogut donar aquesta impressió. No és que tingui res en contra d'aquestes dues nobles intencions, però només volia aclarir que no era aquesta la meva intenció.
La meva intenció, ben al contrari, era poder oferir un espai de reflexió on, a partir del poc que jo tinc treballat, els comentaris d'altra gent ens puguin enriquir a tots plegats. Jo exposo quatre coses i a partir dels interrogants que tot plegat pugui suggerir, uns i altres fem camí plegats.
Per aconseguir tal cosa és indispensable el vostre feed-back, la vostra resposta, la vostra rèplica. Agraeixo a tots els que, passat el segon post, em vau fer arribar els vostres ànims o la vostra felicitació via mail. Però l'eina ideal per poder donar sortida a aquest projecte es troba al final de cada post. On posa comments. Clicant allà accediu a un nou menú que us permet a vosaltres i a mi deixar noves opinions. Si no teniu identitat registrada, ho podeu fer com a anònims i escribiu el vostre nom al final del vostre comentari. A partir d'aquí es poden iniciar diferents reflexions compartides, més o menys riques.
Si no es dóna el cas, si no hi ha retroalimentació, fallida la intenció primera del projecte, simplement el deixaré aparcat i ja està. Sense més problema. Que suposo que tots tenim prou feina.
Ara, però, de cara a les properes setmanes, deixarem el marge del següent tema: les noves identitats religioses.
És un tema que m'intriga i que no tinc gens clar i oferiré de treballar-lo a partir de un text extens del sociòleg i mestre Jordi Collet que anirem presentant disseccionat semanalment, amb el seu permís, és clar.
Posteriorment, postejarem el meu resum del seu text i la meva rèplica a la seva reflexió. Passat aquest punt, queda en mans vostres la continuació de la reflexió i del debat. Si us plau, aíxí ho farem. I si no, deixarem hibernar durant un temps el projecte El Foc i la Sang... que està a punt de començar un nou curs.

1 Comments:

At 5:00 AM, Anonymous Anonymous said...

Que havia d'escriure una breu notícia a comprar a les gràcies per tots els suggeriments fantàstiques que està posant en aquest lloc web. La meva recerca d'Internet ha prolongat en el final del dia es reconeix amb detalls fiables i tècniques per al comerç amb els meus companys de treball. M'agradaria afirmar que diversos de nosaltres els lectors són realment seriosament la sort de viure en un lloc important en les persones molt diverses, amb excel · lents indicadors perspicaç.

 

Post a Comment

<< Home