EL FOC I LA SANG

Sangre y fuego...en catalán

Tuesday, August 02, 2005

El Foc i la sang: raó de ser


Fruit de la meva colaboració amb el quadern de bitàcora, digital i sobre còmics, anomenat Zona Negativa, vaig tenir l'oportunitat de conèixer un potent i inquiet equip de treball del qual he acabat sentint-me molt proper.
Quan Juan Carlos Rodríguez, un dels seus membres, em va convidar a formar part d'un nou experiment telemàtic centrat més aviat en la reflexió general i la creació literària, Sangre y fuego, no m'ho vaig pensar massa i m'hi vaig apuntar. Però ja des del principi va sorgir en mi un dubte important que de ben segur no sorprendrà pas a tots aquells que em coneixeu a fons: Necessitava poder escriure en català i necessitava també poder escriure sobre la vida des de la fe.
Avui en Juan Carlos em concedeix aquesta subsecció dins de Sangre y fuego per tal de poder donar sortida a aquesta doble inquietud meva. Aquí hi podreu trobar una mica de tot, des de simples cabòries en català a composicions romàntiques. Des de fabulacions sobre històries vinculades amb Jesús de Natzaret a treballs sel·leccionats dels que realitzo per als estudis de Teologia; amb el material necessari per a fer-los comprensibles.
Espero que us sigui d'interés, sincerament, i també espero sobretot que pugui erigir-se en un petit fòrum, mitjançant la secció de comentaris, en el qual pogueu donar resposta, la vostra resposta, a moltes de les qüestions que hi trobareu plantejades i de les quals jo, humilment, confesso que tot sovint només en flairo fugisseres mitjes respostes.

3 Comments:

At 5:14 AM, Blogger devorador de cómics said...

me va a gustar esta sección, en serio. Una buena excusa para leer en catalán

 
At 5:57 AM, Blogger Toni Boix said...

Pues que bien! Pero me parece, por eso, que tendrás que hacerte con algún diccionario ;-)

 
At 12:47 PM, Anonymous Anonymous said...

This is very interesting site... Sex black cock video Hard on matures incorporate Betaling yasmin hemp jewelry instructions and pictures lexapro+delayed Tennis terms and rules

 

Post a Comment

<< Home